Pagina's

maandag 31 oktober 2016

Q&A: 11 awkward dingen die je niet aan een zwangere vraagt


Deze week beantwoord ik een aantal vragen die je niet zomaar aan een zwangere stelt! Vind je het raar dat er iets in je groeit, heb je ooit zelf moedermelk geprobeerd of is het relaxed dat je 9 maanden niet ongesteld bent? Bekijk de video hier! Bekijk de video hier!

vrijdag 28 oktober 2016

33 weken zwanger: Extra echo vanwege te grote baby? | Geboortekaartje bestellen!


Deze week had ik een extra echo omdat mijn suikerwaarden te hoog waren geweest bij de glucose tolerantie test. Ook zijn we druk geweest met het uitzoeken van ons geboortekaartje! Bekijk de video!

woensdag 26 oktober 2016

Zwanger en hormonaal: 'Ik ben al 8 maanden lang een verschrikkelijk kreng'



'Last van je hormonen?’ Echt zo’n verschrikkelijke uitspraak van menig man tijdens de tijd van de maand. Ja ik heb wel eens last van mijn hormonen. En nu ik zwanger ben en dus een lopende  hormonale stuiterbal ben heb ik er ook last van. Maar waar ik tijdens het ongesteld zijn vooral last heb van onverwachtse huilbuien (omdat ik het eten aan heb laten branden bv) heb ik nu vooral last van een extreem kort lontje. Ik ben echt een ontzettend groot (letterlijk, ben ook nog veel dikker) draakje geworden tijdens de zwangerschap. En dat draakje is ook nog eens niet bang om alles te zeggen wat ze denkt. En ze weet het heel goed van zichzelf.

maandag 24 oktober 2016

Shoplog Prénatal | Missie: winterjasjes voor december baby?! (extra video)

Ik ging met mijn moeder een ochtendje naar de Prénatal. Ik had een missie: namelijk warme kleertjes voor mijn decemberbaby. Aangezien ik van plan ben om de baby veel in de draagzak te gaan dragen (ook in de winter) wil ik dat hij er lekker warm bij kan zitten! :) Ook keek ik voor beddengoed en andere dingetjes! >Bekijk hem hier!

zaterdag 22 oktober 2016

Weekvlog #3: 32 weken zwanger: Hartje luisteren en de hik | Zwanger naar bruiloft!?


 Deze week ben ik langs de verloskundige geweest voor controle, ging ik naar de centering pregnancy bijeenkomst, naar een bruiloft en had de baby heel vaak de hik! Ook heb ik heel veel geshopt :) Bekijk de video hier!

maandag 17 oktober 2016

DIY: Houten herinneringsboom op babykamer maken! (extra video)


Samen met mijn vriend ging ik aan de slag voor de babykamer. We wilden namelijk iets speciaals op de babykamer. Na lang te hebben gezocht op pinterest kwamen we op dit idee: een houten boom uitzagen en daar allemaal leuke dingen in hangen. Ik heb het hele proces van het maken hiervan vastgelegd. Kijk mee!

zaterdag 15 oktober 2016

Weekvlog #2: 31 weken zwanger: Babykamer | Rondleiding kraamafdeling | 3D echo

In de 31e week van mijn zwangerschap ben ik heel druk geweest met het inrichten van de babykamer, ik heb een speciale herinneringenboom gemaakt samen met mijn vriend, ben ook rondgeleid in geboortehuis/kraamafdeling en heb een 3D echo gemaakt van de kleine man! Bekijk de video hier!

dinsdag 11 oktober 2016

‘Ik raakte zwanger tijdens mijn opleiding’


Zwanger zijn, zwanger raken, kinderen baren en opvoeden. Het is een hot topic waar altijd wel over te roddelen valt. Als je 20 bent, ben je te jong. Ben je 28 dan vraagt je familie bij elke verjaardag wel naar de kinderwens en ben je 36 dan kijkt men je medelijdend aan ‘omdat het misschien wel niet gelukt zal zijn’. Ben je zwanger en heb je geen vast contract? Oei, dat kan natuurlijk niet. Bij mij was het een gevalletje: 'Inge, zwanger? Maar ze moet nog afstuderen toch?' Jep.

maandag 10 oktober 2016

Q&A : Wie ben je? Werk je? Heb je een vriend? (extra video)


Na 30 weken zwangerschap richt ik een blog op en ga ik vloggen. Waarom? Heb ik niet iets beters te doen? Wat is de gedachte erachter? Bekijk de video!

maandag 3 oktober 2016

Weekvlog #1: 30 weken zwanger - grote zoektocht naar de perfecte kinderwagen!


De eerste weekvlog staat online. Deze week ga ik met mijn vriend op zoek naar de kinderwagen! Bekijk de video!

3e trimester zwangerschap: nog 10 weken te gaan! (extra video)

Hoi! Ik ben Inge Oliemans en ik ben inmiddels 30 weken zwanger. Ik ga mijn laatste trimester van de zwangerschap vastleggen. Er is namelijk nog veel te doen. De babykamer moet nog af, de kinderwagen nog worden uitgezocht en er moet nog veel meer gekocht worden. Bekijk de video!